Elektronska identifikacija – mikročip

Najveći strah vlasnici kućnih ljubimaca imaju od mogućnosti da se njihov ljubimac izgubi ili da bude ukraden, šta da se radi…?
Tu je Elektronska identifikacija kao moderan vid obeležavanja životinje
Ova laka, bezbolna i za životinju bezopasna “injekcija” omogućiće nam da samo brzim očitavanjem pomoću ručnog skenera i pretragom očitanog broja na personalnom računaru dobijemo sve podatke o vlasniku i određenoj životinji. Broj je jedinstven i nema duplikata
Životinja koja ima mikročip je registrovana na osnovu broja na mikročipu lako se može doći do podataka o vlasniku, adresi i broju telefona ukoliko bi se izgubila.
Program elektronske identifikacije VET UP kućnih ljubimaca dostupan je samo ovlašćenim licima da unose i menjaju podatke(novi vlasnik, uginuće životinje, izgubljena zivotinja..):
1. mikročip koji je veličine zrna pirinča i implantira se kroz kožu vašeg ljubimca na vratu sa leve strane. Svaki mikročip nosi jedinstveni 15-ocifreni broj. Nema mikročipa sa istim brojem.
2. skener ili čitač koji poseduje antenu koja registruje broj na mikročipu i ispisuje na displeju
3.baza podataka VET UP gde se čuvaju brojevi mikročipova i podaci vezani za čipovanu životinju. Svog ljubimca možete obeležiti mikročipom u našoj Veterinarskoj stanici ZOO CENTAR Svetog Save 34 svakim radnim danom od 8h do 20h, utorkom i petkom od 12-18h, Subotom i Nedeljom i praznicima od 10h do 13h..